Betingelser & vilkår - SKJORTER

BETALINGSBETINGELSER

Alle transaktioner vedrørende online betaling foretages af ThaiEPay. Kunden modtager bekræftelse fra ThaiEPay når detaljer vedrørende betaling er indtastet og bestillingen afsluttet.

Vi vil gerne indskærpe, hvor usandsynligt det end måtte forekomme, at ordrer kan være underlagt toldgebyrer og -afgifter, afhængig af hvor ordren er afgivet. Ved ordrer, der har en større værdi end lovgivningen tillader i en given region, kan toldmyndighederne kræve gebyr. I disse tilfælde vil fragtselskabet normalt opkræve gebyret ved modtagelsen.

BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Som vores værdsatte kunde, respekterer vi og værner om dit privatliv. Vi vil ikke sælge, bytte, lease eller leje dine personlige oplysninger til en uautoriseret tredjepart. Vi bruger forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte sikkerheden og fortroligheden af dine personlige oplysninger. Vi bruger cookies og andre teknologier til at holde styr på dine interaktioner med vores hjemmeside og tjenester for at kunne tilbyde dig en personlig oplevelse.

JAKKESÆT

 • 1. Vi tilbyder ikke restitutioner i hvert fald, da vi sælger skræddersyede produkter. I henhold til folkeretten, da vi ikke kan genbruge eller videresælge produktet (emnet har været specielt lavet til den enkelte, afhængigt af deres tilpassede design), er der ingen gensalgsværdi, og derfor er vi ikke forpligtet til at acceptere afkast.

 • 2. I tilfælde af fit spørgsmål og nødvendige ændringer, kan iTailor ikke holdes ansvarlig, som en godtgørelse på 80 euro for kunden at ændre produktet med lokalt er inkluderet i vores service. iTailor er en online bestilling platform for skræddersyet tøj, og tilpasningerne af tøjet kan være nødvendig (trial and error) for at finde dine bedste følelse pasform.

 • 3. iTailor dragter er online specielle dragter. Det er nogle gange svært at perfekt fit uden at gå til en skrædder forretning, hvor du generelt har 3-4 fittings. Dette punkt skal præciseres, da vi giver den mest økonomiske pris tilgængelige online eller offline i dagens tailor-made/custom-made forretning. Dog iTailor giver 80 euro for alle kunder til perfekt / finjustere deres dragter på deres egen vilje.

 • 4. Til standard størrelser, er der mange mærker i tøj markedet og hvert mærke giver forskellige dimensionering og fit for standardstørrelser. iTailor standardstørrelser klart give dig dimensioner af hver størrelse. Se venligst størrelse dimensioner omhyggeligt (de størrelser er beklædningsgenstanden størrelser ikke kroppen størrelser). For yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os atinfo@itailor.com.

 • 5. Beklædningsgenstanden er skræddersyet, og der er en godtgørelse på 1,5 cm i længde og ærme længde. Dette er det faste fradrag i kvalitetskontrol for skræddersyede jakkesæt.

 • 6. For kunder, der benytter kropsmål mulighed, bedes du bemærke, at der er en tilføjelse til brystet, talje og hofter. Tilføjelsen forskellig for hvert organ type. Normalt 3-7 inches er tilføjet i disse områder, og du kan bruge 80 euro kredit til at ændre i brystet, talje og hofter til din smag (som regel fit skulle være godt, men hver persons synsvinkel og føle på tøjet kan variere. Det er årsagen til at vi giver den ændring kvote for hver kunde).

 • 7. Hvis det valgte typografi er produceret forkert, vil iTailor nyindspilning passer uden afgifter, men kunden skal returnere trop ved den mest økonomiske lokale luftpost (maksimumpris, der er omfattet af iTailor er 33 euro).

 • 8. Produktets design billede på vores web interface er til visualisering alene. Det er vanskeligt at garantere den nøjagtige farve, der skyldes forskelle i skærm-skærme, lysstyrke, kontrast osv.

 • 9. For store mængder af kulør ordrer, er der mulighed for en lille forskel på 0,5 til 1 tomme i målingerne. Da dette er skræddersyet produktion, er hver kulør orden klippe og foretages individuelt i modsætning til færdige masseproduktion.

 • 10. Første gang en kunde bestiller en skræddersyet lægemiddel er der en chance for, at det passer ikke er 100% perfekt. Behovet for mindre ændring af produktet eller justering af størrelsen kan det være nødvendigt. Forkert måling ikke kan anerkendes som produktion fejl. iTailor giver 80 euro for kunden at løse eventuelle problemer, og derfor passer er sikret.

 • 11. I tilfælde af en produktion fejl, er kunden forpligtet til at tage og uploade et billede af ham / hende selv at bære produktet viser fejlen og e-mail disse oplysninger til info@itailor.com.

 • 12. For bukserne, er stilen i den nederste synspunkt-baseret. Boot cut kan variere for en kortere person i modsætning til en højere person. Hvis du ønsker at finjustere, kan du nemt kontakte din lokale ændringer skræddersy at justere elementet ved hjælp af 80 euro ydelse.

 • 13. iTailor dragter er lavet af dygtige skræddere, og vi forsøger at matche pin striber / linjer / mønstre på skuldrene. Bemærk venligst, at matche linjer på skuldrene kan medføre let til middel puckle på skulderen på nogle typer krop. Hvis kunden foretrækker at sikre en problemfri skuldre over matchning af pin striber / linjer / mønstre, bedes du meddele iTailor kundeservice inden for 24 timer at have sat din bestilling via e-mail.

 • 14. Det er mest sandsynligt, at du bliver nødt til at betale told gebyrer i Europa (som en ekstra service kan du bruge en del af 80 euro for at lette dine omkostninger), da dette er en del af den fælles online shopping-processen (slutbrugerne betale told gebyrer).iTailor kan ikke holdes ansvarlig for disse afgifter af din landes skatte-og toldvæsenet. (iTailor hjælper delvist med de 80 euro) til USA kunder, bør de skattemæssige ikke afholdes, da produktet værdi er under 200 USD i de fleste tilfælde. Men vi kan ikke garantere dette. Bemærk venligst, at selv med told / skatter, iTailor dragter er stadig meget økonomisk i forhold til andre.

 • 15. For ærme længde, giver vi en masse stof godtgørelse, at foretage de potentieltnødvendige ærmet tilpasninger mulige. Bemærk venligst, end for at arbejde på knappenærmer, justeringer er ikke muligt, så vi opfordrer vores kunder til at dobbelttjekke deresærmelængde målinger korrekt.

 • Danish
 • Dutch
 • French
 • German
 • Italian
 • Norwegian
 • Portuguese
 • Russian
 • Spanish
 • Swedish